HYPOBONUS
MGM Reality
Kariéra v MGM

Exkluzívny slnečný 4-izbový rodinný dom s garážou, krásne prostredie, predaj, 14 km od Žiliny, Cena: 249.000 €

Uložiť inzerát      Naše služby      Obhliadka

Detail ponuky

Číslo ponuky: ZA014692

Popis

Cena 249 000 €
Typ nehnuteľnosti Domy
Inzertná kategória Predaj
Stav nehnuteľnosti Novostavba
Plocha 135 m2
Výmera pozemkov 531 m2
Kraj Trenčiansky kraj
Okres Považská Bystrica
Obec Považská Bystrica

Ponúkame Vám na predaj moderný 4-izbový rodinný dom s garážou, ktorého úžitková plocha je až 135 m2. Samostatne stojaca 1-podlažná nehnuteľnosť so zastavanou plochou 160 m2 a veľkou záhradnou terasou sa nachádza na rovinatom pozemku o výmere 531 m2 a je súčasťou výstavby piatich domov typu bungalov. Veľkým benefitom je teda nielen bývanie v susedstve vzhľadných novostavieb, ale i malebné prostredie samotnej obce vzdialenej len 14 km od Žiliny v smere na Bratislavu.
Chcete využívať výhody krajského mesta, no do krásneho domova sa vracať po romanticky sa kľukatiacej ceste a zaspávať pri šepote čarovnej  prírody za oknami? Tu nemusíte robiť žiadne kompromisy!

DISPOZÍCIA
Orientácia okien na tri svetové strany zabezpečuje vynikajúci prísun prirodzeného svetla počas celého dňa, záhrada smeruje na juh. Dom je s ohľadom na čo najlepšiu funkčnosť a komfort rozdelený na dennú časť a zónu venovanú odpočinkovým činnostiam či pracovným alebo študijným aktivitám. Pozostáva z nasledovných miestností:
- spoločenské srdce domu / 43,24 m2/ s vyvýšeným stropom je tvorené obývacou izbou, jedálenskou časťou a vizuálne prepojenou kuchyňou;
- komora / 1,51 m2/ prístupná z kuchyne;
- spálňa / 18,59 m2/ netradičného pôdorysu, s výhľadom do záhrady;
- kúpeľňa / 5,76 m2/ s toaletou;
- detská izba I / 9,53 m2/ alebo pracovňa či hosťovská izba;
- detská izba II / 9,53 m2/ alebo pracovňa či hosťovská izba;
- komunikačná chodba / 3,68 m2/ spájajúca miestnosti nočnej časti;
- toaleta / 1,64 m2/ ako samostatná miestnosť na vstupe;
- technická miestnosť / 2,61 m2/ s miestom pre kotol;
- vstupná chodba / 4,27 m2/ s prístupom z garáže.
Dom disponuje terasou na priedomí / 9,49 m2/, z nej sa vchádza do domu i do garáže. Záhradná terasa / 15,2 m2/, umiestnená pozdĺž celej južnej steny domu je prístupná z obývacej izby a zo spálne.
Veľkými výhodami garáže / 23,98 m2/ sú množstvo priestoru, a tiež vstup do domu „suchou nohou“. V prípade záujmu pre Vás u staviteľa zabezpečíme využitie plochy garáže napríklad pre dostavanie spálne s vlastnou kúpeľňou a šatníkom.

TECHNICKÉ A STAVEBNÉ PARAMETRE
Jednotlivé domy výstavby sa líšia zvolenými farbami profesionálne prevedených interiérových úprav.
Ponúkaný rodinný dom bude podľa požiadavky kupujúceho odovzdaný v stave dokončenia „holodom" alebo „štandard“. Je vyhotovený z 30 cm červenej tehly, zateplený 20 cm polystyrénom, strešná krytina Maslen falcovaná má 30-ročnú záruku. Fasádna farba bude biela silikónová Ceresit CT74. Krov je zateplený 30 cm striekanou izoláciou, okná vo vonkajšej farbe antracit a vnútornej bielej budú osadené s izolačnými trojsklami. Dom bude disponovať podlahovým vykurovaním, elektrickým kotlom, predprípravou pre elektrické žalúzie. Pozemok bude z troch strán oplotený, potok ho zo štvrtej strany prirodzene uzatvára. Súčasťou plota bude samonosná posuvná brána, na priestore určenom pre príjazd vozidiel položená zámková dlažba.
Kombinácia použitých materiálov zaručuje nízke mesačné náklady na prevádzku rodinného domu.
Inžinierske siete: elektrická prípojka 230V, 400V, vlastná 30 m vŕtaná studňa a žumpa.

REALIZÁCIA STAVBY
Stavbu domu zabezpečujú overení dodávatelia s dlhoročnou praxou na stavebnom trhu. Pri projektovaní a realizácii výstavby sa riadia nadčasovými architektonickými trendmi, volia kvalitné a overené materiály.

LOKALITA
Výstavba nových rodinných domov je vsadená do kúzelného prostredia neďalekých Súľovských vrchov, mesto Žilina sa nachádza do pätnásť minút jazdy. Lokalita sa pýši hradnými zrúcaninami, vychádzkovými chodníkmi rôznej náročnosti aj rozmanitými turistickými atrakciami.
Do obce premávajú pravidelné autobusové spoje, cestný privádzač na diaľnicu D1 smer Bratislava – Žilina - Košice sa nachádza necelých päť minút jazdy.

Predávaný rodinný dom je vhodný pre záujemcu, ktorý si chce výhody nového moderného bývania užívať osobne alebo nehnuteľnosť prenajímať.

Stav nehnuteľnosti RD4 : dokončená hrubá stavba, ďalšie práce pokračujú.

Dostupnosť: možnosť kúpy ihneď.

Cena "štandard": 249.000,- €.

Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA014692.

Call centrum tel: 0910 86 11 86.



Stručná história Slovenska

Prvý štátny útvar Slovanov na území dnešného Slovenska bola Samova ríša (7. storočie), neskôr Nitrianske kniežatstvo (začiatok 9. storočia), ktorého spojením s Moravským kniežatstvom vznikla v roku 833 Veľká Morava. Od polovice 10. do konca 11. storočia sa územie Slovenska postupne začlenilo do Uhorska, ktoré sa v roku 1526 stalo súčasťou Rakúskej monarchie (Habsburskej monarchie), od roku 1867 nazývanej Rakúsko-Uhorsko. Po rozpade Rakúsko-Uhorska v roku 1918 bolo Slovensko súčasťou Česko-Slovenska až do roku 1993 (okrem obdobia samostatnosti počas vojnovej Slovenskej republiky). 1. januára 1993 vznikla rozdelením tohto štátneho útvaru samostatná Slovenská republika.

Slovenská republika je parlamentnou demokraciou, štátnym jazykom je slovenčina. Od 1. mája 2004 je Slovensko členom Európskej únie, od 21. decembra 2007 je členom Schengenského priestoru. Od 1. januára 2009 je 16. členom Európskej menovej únie – eurozóny a oficiálnou menou sa stalo euro, ktoré vystriedalo slovenskú korunu.