HYPOBONUS
MGM Reality
Kariéra v MGM

Rodinné 7-izbové sídlo v TOP lokalite s pozemkom 946 m2, Považská Bystrica - Dedovec

Uložiť inzerát      Naše služby      Obhliadka

Info v RK

Detail ponuky

Číslo ponuky: ZA014275

Popis

Typ nehnuteľnosti Domy
Inzertná kategória Predaj
Stav nehnuteľnosti Kompletná rekonštrukcia
Plocha 370 m2
Výmera pozemkov 946 m2
Kraj Trenčiansky kraj
Okres Považská Bystrica
Obec Považská Bystrica
Časť Dedovec

Ponúkame Vám v exkluzívnom zastúpení na predaj 7-izbový rodinný dom v lukratívnej a vyhľadávanej časti v Považskej Bystrici – Dedovec.

POLOHA:

Dom s jedinečnou polohou sa nachádza v okrajovej časti ulice, vďaka čomu poskytuje veľmi dobre súkromie a s pozemkom o výmere 946 m2, ktorý je plný zelene, ovocných stromov, máte pocit, že ste na vlastnom ostrove. Prístup do domu je možný z dvoch strán (dolnej a hornej časti) ulice a rovnako máte aj priestor na zaparkovanie aut. Táto lokalita je vyhľadávanou aj z dôvodu jej plnej občianskej vybavenosti (Tesco, reštaurácia s pizzeriou, športový štadión, nemocnica, ZŠ, pošta a pod.). Vďaka svahovitosti Dedovca, keďže sa táto oblasť nachádza na kopci sú z terasy pekné výhľady na celé okolie Považskej Bystrice.

DISPOZÍCIA DOMU:

Dom sa rozprestiera na podlahovej ploche 370 m2. Spodná časť domu má samostatný vstup z ulice a dispozícia je nasledovná: zádverie, hala so schodiskom do horného podlažia, obývačka s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa s WC, kancelária, kuchynka a technická miestnosť. Túto časť domu je možné využiť nielen na bývanie, ale aj na podnikanie, keďže disponuje samostatným vstup a prístup autom s parkovaním. Do horného podlažia sa da vyjsť vnútorným schodiskom, ktoré je uzatvárateľné a nenarúša súkromie horného podlažia.

Stredné podlažie je na úrovní záhrady a tvorí jadro celého domu. Nachádza sa tu obývacia izba s kozubom, kuchyňa s jedálňou a samostatné WC. Z jedálne sa vychádza do prekrytej terasy a vonkajšej záhrady. Do spacej časti sa prechádza chodbou, kde sa nachádza spálňa, detská izba a kúpeľňa s WC. V chodbe sú vstavané skrine s úložným priestorom.  

Vrchná podkrovná časť domu s terasou je tiež ako samostatná bytová jednotka, s vlastnou kuchynkou, kúpeľnou, obývačkou, spálňou a terasou s pekným výhľadom na okolie mesta.

VYBAVENIE V EXTÉRIERI: 

Veľkým benefitom je, že dom disponuje prístreškom pre dve autá, murovanou garážou, podzemnou pivnicou v záhrade a tiež altánkom s posedením vrátane murovaného krbu na grilovanie. V záhrade sú vysadené rôzne ovocné ale aj okrasné dreviny a nájdete tu aj foliovník na pestovanie zeleniny.

VYBAVENIE A TECHNICKÉ PARAMETRE:

Dom je napojený všetky inžinierske siete a využíva aj energiu zo slnka. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom a ohrev vody el.bojlerom prepojený so solárnymi panelmi. V spodnom aj v strednom podláží je kozub, ktorý okrem tepla určite dotvorí počas zimných dní aj prijemnú atmosféru domova.

Nehnuteľnosť je vhodná nielen na bývanie ako rodinné sídlo pre väčšiu rodinu, ale aj na podnikanie nakoľko sa nachádza v zaujímavej lokalite s dobrou dostupnosťou aj pre už spomínané podnikanie (vlastná ordinácia, sídlo firmy, prenajímanie,..). Ideálne aj ako kombinácia bývania s podnikaním, nakoľko má dom 3-podlažia (s podlahovou plochou 370 m2) a každé podlažie vie byť ako samostatná jednotka, každá s vlastnou kuchyňou, kúpeľňou a toaletou.

Nájdete na realitymgm.sk pod ID:14123. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na našom Call centre tel. č.: 0910 86 11 86



Stručná história Slovenska

Prvý štátny útvar Slovanov na území dnešného Slovenska bola Samova ríša (7. storočie), neskôr Nitrianske kniežatstvo (začiatok 9. storočia), ktorého spojením s Moravským kniežatstvom vznikla v roku 833 Veľká Morava. Od polovice 10. do konca 11. storočia sa územie Slovenska postupne začlenilo do Uhorska, ktoré sa v roku 1526 stalo súčasťou Rakúskej monarchie (Habsburskej monarchie), od roku 1867 nazývanej Rakúsko-Uhorsko. Po rozpade Rakúsko-Uhorska v roku 1918 bolo Slovensko súčasťou Česko-Slovenska až do roku 1993 (okrem obdobia samostatnosti počas vojnovej Slovenskej republiky). 1. januára 1993 vznikla rozdelením tohto štátneho útvaru samostatná Slovenská republika.

Slovenská republika je parlamentnou demokraciou, štátnym jazykom je slovenčina. Od 1. mája 2004 je Slovensko členom Európskej únie, od 21. decembra 2007 je členom Schengenského priestoru. Od 1. januára 2009 je 16. členom Európskej menovej únie – eurozóny a oficiálnou menou sa stalo euro, ktoré vystriedalo slovenskú korunu.