HYPOBONUS
MGM Reality
Kariéra v MGM

EXKLUZÍVNE! Veľký 5-izbový rodinný dom, 2-generačný, predaj, Beluša pri Púchove, Cena: 275.000 €

Uložiť inzerát      Naše služby      Obhliadka

Detail ponuky

Číslo ponuky: ZA014718

Popis

Cena 275 000 €
Typ nehnuteľnosti Domy
Inzertná kategória Predaj
Stav nehnuteľnosti Kompletná rekonštrukcia
Plocha 220.5 m2
Výmera pozemkov 1091 m2
Kraj Trenčiansky kraj
Okres Púchov
Obec Púchov
Časť Beluša pri Púchove

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 2-podlažný 5-izbový rodinný dom 2 bytovými jednotkami. Nehnuteľnosť s úžitkovou plochou220,5 m2 je umiestnená na rovinatom pozemku o výmere 1.091 m2, na ktorom sa tiež nachádza prístrešok pre dve motorové vozidlá, vydláždená plocha vhodná pre extra parkovanie, altánok, dva sklady náradia.
K murovanému, samostatne stojacemu objektu s rovnou strechou ďalej prislúcha priestorná zastrešená terasa prístupná z 2. nadzemného podlažia, v jej blízkosti má svoje miesto sauna.
Veľkou výhodou je lokalita na dosah vyhľadávanej turistickej oblasti Belušské Slatiny, pričom samotná obec Beluša pri Púchove pre svojich občanov zabezpečuje pestrú občiansku vybavenosť.

VÝNIMOČNÁ PRÍLEŽITOSŤ PRE VÁS A VAŠICH BLÍZKYCH! V ponuke našej realitnej kancelárie je tiež susedný rodinný dom so spoločnou príjazdovou cestou, ponuku naň nájdete pod označením ZA014561 alebo v rámci linku TU: moderný 4-izbový rodinný dom typu bungalov

DISPOZÍCIA
Miestnosti sú príjemne presvetlené, výhľady sú orientované prevažne na juhozápad a severovýchod. V dome sa nachádzajú dve bytové jednotky, jeden byt je situovaný na prízemí, byt na poschodí je prístupný schodiskom.
PRÍZEMIE – byt 1:
- obývacia izba / až 42 m2/ je vďaka otvorenému vstupu čiastočne prepojená s kuchyňou a vybavená veľkou sedačkou, konferenčným stolíkom, skrinkou pod TV, veľkoplošným televízorom, stolíkom s tromi stoličkami, krbovými kachľami, zároveň ponúka priestor pre domácu posilňovňu;
- kuchyňa s jedálňou / až 33,8 m2/ je zariadená sedením pre 5 osôb, kuchynskou linkou vybavenou vstavanými spotrebičmi, potravinovými skriňami a relaxačnou zónou s kreslami a  stolíkom;
- spálňa / 17 m2/ s manželskou posteľou, nočnými stolíkmi, bielizníkom, šatníkovou skriňou a pracovným zázemím;
- kúpeľňa / 5,7 m2/ s umývadlom, kúpeľňovou skrinkou, wc, sprchovacím kútom, vyhrievacím rebríkom, automatickou práčkou a sušičkou;
- technická miestnosť / 13,1 m2/;
- chodba / 4,8 m2/ s predsieňovým nábytkom;
- zádverie / 2,2 m2/ s prístupom ku schodisku vedúcemu na poschodie.
Výstup na veľkú, juhozápadne orientovanú časť pozemku je z kuchyne.
POSCHODIE – byt 2:
- obývacia izba / 19,7 m2/ disponujúca otvoreným vstupom je čiastočne prepojená s kuchyňou a vybavená veľkou sedačkou, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou, veľkoplošným televízorom, dvomi kreslami;
- relaxačná miestnosť / 11,1 m2/ so saunou, pracovným a študijným zázemím je od obývacej izby oddelená presklenou deliacou stenou s dverami;
- kuchyňa s jedálňou a špajzou / 23 m2/ je zariadená sedením pre 7 osôb, kuchynskou linkou vybavenou vstavanými spotrebičmi a chladničkou s mrazničkou, televízorom, pracovným zázemím a úložnými skriňami;
- spálňa / 13,2 m2/ s manželskou posteľou, nočnými stolíkmi, bielizníkom, šatníkovou skriňou a krbovými kachľami;
- detská izba / 19,2 m2/ alebo hosťovská izba je vybavená manželskou posteľou, bielizníkom a šatníkovou skriňou;
- kúpeľňa / 3,3 m2/ s umývadlom, kúpeľňovou skrinkou, wc, sprchovacím kútom, vyhrievacím rebríkom a automatickou práčkou;
- sklad alebo šatník / 1,1 m2/ pri schodisku;
- komunikačná chodba / 5,4 m2/ s úložným nábytkom;
- schodisko spájajúce jednotlivé podlažia.
Na priestrannú, zastrešenú terasu / 10,4 m2/ s výhľadom do záhrady sa vchádza z kuchyne a relaxačnej miestnosti.

VYBAVENIE A TECHNICKÉ PARAMETRE
Fasáda murovaného rodinného domu s jeho prístavbou na prízemí aj na poschodí bola zateplená v roku 2009, zároveň bola vyhotovená nová strešná krytina z asfaltových nastavovaných pásov s tepelnou izoláciou. V období rokov 2018 – 2019 došlo ku kompletnej rekonštrukcii interiéru, ktorá zahrnula: nové vybavenie kúpeľní a kuchýň, výmenu inštalácií, povrchové úpravy a iné.
Vykurovanie je teplovodné prostredníctvom radiátorov, pričom zdrojom tepla je úsporné tepelné čerpadlo vzduch/ voda a plynový kotol.
Druh použitej podlahovej krytiny sa líši v závislosti od spôsobu a intenzity využitia jednotlivých miestností domu: drevené a laminátové veľkoplošné parkety, keramická dlažba.
Nehnuteľnosť je vybavená kamerovým systémom.
Každá z kuchynských liniek namontovaných na jednotlivých podlažiach domu je vybavená kvalitnými spotrebičmi: elektrický sporák s keramickou platňou, odsávač pár, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu. K vybaveniu kuchýň patria aj chladničky s mrazničkou.
Spotrebiče, zariadenie a nábytok, ak nebude s kupujúcim dohodnuté inak, v byte ostávajú a sú zahrnuté v predajnej cene.
Prístrešok pre motorové vozidlo s pultovým krovom má zastavanú plochu 6,05 m x 6,3 m, je drevenej konštrukcie, podlahu tvoria cementové dlaždice.
Sklad náradia vedľa prístrešku pre auto je kovovej konštrukcie s plechovým opláštením, jeho plocha je 17 m2. Ďalší skladovací objekt s rozlohou 30 m2, rozvodmi elektroinštalácie a plastovými oknami susedí so skladom na náradie a prístreškom pre auto. 
Na pozemku umiestnený altánok s drevenou konštrukciou má rozmery 2,5 m x 2,5 m.
V rámci nehnuteľnosti sú zavedené inžinierske siete: verejný vodovod, elektrika, odkanalizovanie do žumpy, plyn.

LOKALITA
Ponúkaná nehnuteľnosť je vsadená do čarovného prostredia obce Beluša, vzdialenej len pár minút od vyhľadávanej turistickej a rekreačnej oblasti Belušské Slatiny. Pestrá občianska vybavenosť obce zahŕňa: materská škola, základná škola, predajne s potravinami a iným sortimentom, prevádzky s rôznymi službami, zdravotnícke zariadenia, lekárne, pošta, kostol, pravidelné autobusové spoje, cvičisko pre psov a iné.
Nehnuteľnosť sa nachádza necelé 3 minúty jazdy od cestného privádzača na diaľnicu D1 smer Bratislava – Žilina - Košice, od okresného mesta Púchov je vzdialená len 5 km.

Dostupnosť: podľa dohody.

Mesačné náklady: 153 € pri obývaní dvomi osobami.

Cena: 275.000,- €.


VÝHODNÁ KÚPA! Znalecký posudok z januára 2024 stanovuje hodnotu domu na: 369.000 €.

Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA014718.
Call centrum tel: 0910 86 11 86.



Stručná história Slovenska

Prvý štátny útvar Slovanov na území dnešného Slovenska bola Samova ríša (7. storočie), neskôr Nitrianske kniežatstvo (začiatok 9. storočia), ktorého spojením s Moravským kniežatstvom vznikla v roku 833 Veľká Morava. Od polovice 10. do konca 11. storočia sa územie Slovenska postupne začlenilo do Uhorska, ktoré sa v roku 1526 stalo súčasťou Rakúskej monarchie (Habsburskej monarchie), od roku 1867 nazývanej Rakúsko-Uhorsko. Po rozpade Rakúsko-Uhorska v roku 1918 bolo Slovensko súčasťou Česko-Slovenska až do roku 1993 (okrem obdobia samostatnosti počas vojnovej Slovenskej republiky). 1. januára 1993 vznikla rozdelením tohto štátneho útvaru samostatná Slovenská republika.

Slovenská republika je parlamentnou demokraciou, štátnym jazykom je slovenčina. Od 1. mája 2004 je Slovensko členom Európskej únie, od 21. decembra 2007 je členom Schengenského priestoru. Od 1. januára 2009 je 16. členom Európskej menovej únie – eurozóny a oficiálnou menou sa stalo euro, ktoré vystriedalo slovenskú korunu.