HYPOBONUS
MGM Reality
Kariéra v MGM

EXKLUZÍVNE! Moderný 4-izbový rodinný dom, veľký pozemok, predaj, Beluša pri Púchove, Cena: 278.000 €

Uložiť inzerát      Naše služby      Obhliadka

Detail ponuky

Číslo ponuky: ZA014719

Popis

Cena 278 000 €
Typ nehnuteľnosti Domy
Inzertná kategória Predaj
Stav nehnuteľnosti Novostavba
Plocha 98.4 m2
Výmera pozemkov 1213 m2
Kraj Trenčiansky kraj
Okres Púchov
Obec Púchov
Časť Beluša

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj vkusne zariadený 1-podlažný 4-izbový rodinný dom typu bungalov. Zastavaná plocha nehnuteľnosti je 116,3 m2, pri jej úžitkovej ploche 98,4 m2. Príjemne orientovaný rovinatý pozemok o výmere 1.213 m2 poskytuje dostatok priestoru pre relaxovanie, záhradkárske koníčky či šantenie detí a tiež vytvára veľa príležitostí pre podnikavých.
K murovanému, samostatne stojacemu objektu s valbovou strechou ďalej prislúcha priestorná krytá terasa, ďalšia terasa na opačnej strane domu, prístrešok pre motorové vozidlo, spevnené parkovacie státia pre niekoľko vozidiel, sklad náradia, skleník, vydláždená plocha s exteriérovou sprchou vhodná pre záhradný bazén i grilovanie s priateľmi, preliezačky pre deti.
Veľkou výhodou je lokalita v blízkosti vyhľadávanej turistickej oblasti Belušské Slatiny, pričom samotná obec Beluša pri Púchove svojim občanom zabezpečuje pestrú občiansku vybavenosť.

VÝNIMOČNÁ PRÍLEŽITOSŤ PRE VÁS A VAŠICH BLÍZKYCH! V ponuke našej realitnej kancelárie je tiež susedný rodinný dom so spoločnou príjazdovou cestou, ponuku naň nájdete pod označením ZA014566 alebo v rámci linku TU: veľký dvojgeneračný 5-izbový rodinný dom

DISPOZÍCIA
Miestnosti domu sú príjemne presvetlené a ich premyslené rozmiestnenie obyvateľom zaručuje dostatok vzájomného spoločenského kontaktu i súkromia:
- obývacia izba / 21,2 m2/ prepojená s kuchyňou je zariadená veľkou sedačkou, konferenčným stolíkom, skrinkou pod TV, veľkoplošným televízorom a krbovými kachľami;
- kuchyňa / 12,1 m2/ disponuje jedálenskou časťou so sedením pre 5 osôb a kuchynskou linkou vybavenou vstavanými spotrebičmi;
- spálňa / 13,7 m2/ s manželskou posteľou, nočnými stolíkmi, bielizníkom a vstavanou šatníkovou skriňou;
- detská izba I / 14,1 m2/ alebo hosťovská izba je vybavená posteľou, šatníkovou skriňou, úložnými skrinkami a študijným zázemím;
- detská izba II / 13,9 m2/ alebo hosťovská izba je vybavená posteľou, šatníkovou skriňou a študijným zázemím;
- kúpeľňa / 6,0 m2/ s umývadlom, wc, kúpeľňovými skrinkami, vyhrievacím rebríkom a sprchovacím kútom;
- toaleta / 1,9 m2/ ako samostatná miestnosť s wc a umývadlom;
- technická miestnosť / 1,7 m2/ s kotlom;
- komunikačná chodba / 8,9 m2/ spájajúca jednotlivé miestnosti domu;
- zádverie / 4,9 m2 /.
Výstup na veľkú zastrešenú, juhozápadne orientovanú terasu s vybudovaným múrikom je z obývacej izby, prístupná je aj z pozemku. Na menšiu terasu so zábradlím sa vychádza zo spálne, smeruje na severovýchod.

VYBAVENIE A TECHNICKÉ PARAMETRE
Základy zatepleného domu sú betónové, zvislé nosné konštrukcie murované z tehál Porotherm do 40 cm, deliace konštrukcie tehlové. Stropy sú s rovným podhľadom, schodisko do podkrovného priestoru kovové. Strechu tvoria väznicové valbové krovy, strešná krytina z pálených a betónových škridiel Bramac, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu.
Vykurovanie je realizované prostredníctvom podlahového kúrenia, pričom zdrojom je elektrický kotol. Ohrev úžitkovej vody je zabezpečovaný elektrickým zásobníkovým ohrievačom.
Na streche objektu sú nainštalované fotovoltaické panely na výrobu elektriky s priamym odberom.
Druh použitej podlahovej krytiny sa líši v závislosti od spôsobu a intenzity využitia jednotlivých miestností domu.
Nehnuteľnosť je vybavená bezpečnostným kamerovým systémom.
Dom je zariadený moderne aj prakticky, s dôrazom kladeným na prírodné farebné tóny.
Kuchynská linka na báze dreva, zhotovená v tvare písmena L, je vybavená spotrebičmi: elektrický sporák so sklokeramickou platňou, odsávač  pár, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu.
Prístrešok pre motorové vozidlo má zastavanú plochu 2,5 m x 3,6 m, je drevenej konštrukcie, podlahu tvoria cementové dlaždice.
Sklad náradia je kovovej konštrukcie s plechovým opláštením, jeho plocha je 15 m2.
V rámci nehnuteľnosti sú zavedené inžinierske siete: verejný vodovod, elektrika, odkanalizovanie do ČOV. Zásobovanie technickou vodou je zabezpečené narážanou studňou pri dome.

LOKALITA
Ponúkaná nehnuteľnosť je vsadená do čarovného prostredia obce Beluša, vzdialenej len pár minút od vyhľadávanej turistickej a rekreačnej oblasti Belušské Slatiny. Pestrá občianska vybavenosť obce zahŕňa: materská škola, základná škola, predajne s potravinami a iným sortimentom, prevádzky s rôznymi službami, zdravotnícke zariadenia, lekárne, pošta, kostol, pravidelné autobusové spoje, cvičisko pre psov a iné.
Nehnuteľnosť sa nachádza necelé 3 minúty jazdy od cestného privádzača na diaľnicu D1 smer Bratislava – Žilina - Košice, od okresného mesta Púchov je vzdialená len 5 km.

Dostupnosť: podľa dohody.

Mesačné náklady: 140 € pri obývaní tromi osobami.

Cena: 278.000,- €.

Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA014719.
Call centrum tel: 0910 86 11 86.



Stručná história Slovenska

Prvý štátny útvar Slovanov na území dnešného Slovenska bola Samova ríša (7. storočie), neskôr Nitrianske kniežatstvo (začiatok 9. storočia), ktorého spojením s Moravským kniežatstvom vznikla v roku 833 Veľká Morava. Od polovice 10. do konca 11. storočia sa územie Slovenska postupne začlenilo do Uhorska, ktoré sa v roku 1526 stalo súčasťou Rakúskej monarchie (Habsburskej monarchie), od roku 1867 nazývanej Rakúsko-Uhorsko. Po rozpade Rakúsko-Uhorska v roku 1918 bolo Slovensko súčasťou Česko-Slovenska až do roku 1993 (okrem obdobia samostatnosti počas vojnovej Slovenskej republiky). 1. januára 1993 vznikla rozdelením tohto štátneho útvaru samostatná Slovenská republika.

Slovenská republika je parlamentnou demokraciou, štátnym jazykom je slovenčina. Od 1. mája 2004 je Slovensko členom Európskej únie, od 21. decembra 2007 je členom Schengenského priestoru. Od 1. januára 2009 je 16. členom Európskej menovej únie – eurozóny a oficiálnou menou sa stalo euro, ktoré vystriedalo slovenskú korunu.