HYPOBONUS
MGM Reality
Kariéra v MGM

LUXUSNÝ PENZIÓN, 1400 m2, VYŠNÉ RUŽBACHY

Uložiť inzerát      Naše služby      Obhliadka

Info v RK

Detail ponuky

Číslo ponuky: FL012294

Popis

Typ nehnuteľnosti Komerčné objekty
Inzertná kategória Predaj
Stav nehnuteľnosti Pôvodný stav
Plocha 1399 m2
Výmera pozemkov 1399 m2
Kraj Prešovský kraj
Okres Stará Ľubovňa
Obec Vyšné Ružbachy
Časť Ružbachy - kúpele

FLATONIC | LICENCOVANÁ REALITNÁ SPOLOČNOSŤ Vám  ponúka na predaj zariadený penzión v obci Vyšné Ružbachy.
Penzión sa nachádza v kúpeľnom meste  700 metrov od kúpeľov Vyšné Ružbachy,  obklopený krásnou prírodnou scenériou a zdravím ovzduším.

Penzión pozostáva z troch podlaží, je čiastočne podpivničený.
- celková plocha pozemku: 1400 m
- zastavaná plocha: 172 m
- užitková plocha: 430 m2
V suteréne sa nachádza Fínska sauna pre 6 - 8 osôb, odpočiváreň, 2x technická miestnosť.
Prvé podlažie: spoločenská miestnosť s krbom, kúpeľňa s toaletou, práčovňa, 1x apartmán.
Druhé podlažie: 3x apartmán
Podkrovie : 1x apartmán 
Každý z apartmánov má vlastnú kuchyňu, spálňu, kúpeľňu s toaletou, balkón, internetové pripojenie, vlastné hodiny na podlahové kúrenie.

Na pozemku sa nachádza záhradný altánok s krbom, ktorý sa dá plne využívať počas celého roka.
V penzióne boli použité len kvalitné materiály ebenové drevo, jaseň, dub.
Parkovacie miesta sú priamo v areály penziónu. 

Stav objektu: novostavba.
Konštrukcia objektu: kamenná + drevená .  
Zabezpečenie: kamerovým systémom , vnútorne aj vonkajšie strážený objekt napojený na políciu.

Vedľa penziónu sa nachádza  lyžiarsky vlek, v blízkosti sa nachádza termálne kúpalisko, kde je po celý rok možné využívať termálny bazén s teplotou vody 34°C. Okolie je bohaté na prírodné krásy. Obklopujú ho Vysoké a Belianske Tatry, Slovenský Raj a neďaleko sú aj rázovité vrchy Pienin. Sú tu možnosti pre turistiku všetkého druhu počas celého  roka. 

Ak máte záujem prevádzkovať penzión a oslovil Vás práve tento, neváhajte ma kontaktovať.

Cena za nehnuteľnosť zahŕňa kompletný právny a administratívny servis ako aj províziu RK. Nemusí byť konečná a bude stanovená na základe dohody medzi predávajúcim a kupujúcim.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie FLATONIC.

Túto ponuku nájdete na stránke flatonicreal.sk pod  ID 12294, pre viac info alebo záujem o obhliadku volajte: 0918 185 032.

 



Prešovský kraj sa nachádza v severovýchodnej časti Slovenskej republiky. Slovensko je administratívne členené na 8 vyšších územných celkov. Prešovský kraj je spomedzi všetkých krajov najľudnatejší a podľa rozlohy je druhým najväčším krajom na Slovensku. Tvoria ho historické regióny severného, stredného a čiastočne južného Spiša, horného a dolného Šariša a horného Zemplína.

Kraj sa rozprestiera v smere západ - východ .  Dĺžkou 250 km približne trikrát prekonáva svoju šírku. Vypĺňa celú severovýchodnú časť Slovenska (je najvýchodnejším krajom SR). Prešovský kraj má spoločné hranice s dvoma samostatnými štátmi, Poľskom (360 km), Ukrajinou (38 km) a s troma slovenskými krajmi, Košickým, Banskobystrickým a Žilinským samosprávnym krajom.

Administratívne sa Prešovský kraj delí na 13 okresov:

  • Celková rozloha: 8 993 km²
  • Počet obyvateľov (31.12. 2013): 818 916
  • Hustota osídlenia (2013): 91,07 obyv./km2
  • Počet okresov 13
  • Počet obcí 664 (z toho 23 miest)

Zaujímavosť: Najstarším dokladom osídlenia Prešovského kraja je vzácny antropologický nález výliatku mozgovne neandertálskeho pračloveka z Gánoviec pri Poprade z doby 120 000 rokov pred naším letopočtom.

zdroj: wikipédia

 


Stručná história Slovenska

Prvý štátny útvar Slovanov na území dnešného Slovenska bola Samova ríša (7. storočie), neskôr Nitrianske kniežatstvo (začiatok 9. storočia), ktorého spojením s Moravským kniežatstvom vznikla v roku 833 Veľká Morava. Od polovice 10. do konca 11. storočia sa územie Slovenska postupne začlenilo do Uhorska, ktoré sa v roku 1526 stalo súčasťou Rakúskej monarchie (Habsburskej monarchie), od roku 1867 nazývanej Rakúsko-Uhorsko. Po rozpade Rakúsko-Uhorska v roku 1918 bolo Slovensko súčasťou Česko-Slovenska až do roku 1993 (okrem obdobia samostatnosti počas vojnovej Slovenskej republiky). 1. januára 1993 vznikla rozdelením tohto štátneho útvaru samostatná Slovenská republika.

Slovenská republika je parlamentnou demokraciou, štátnym jazykom je slovenčina. Od 1. mája 2004 je Slovensko členom Európskej únie, od 21. decembra 2007 je členom Schengenského priestoru. Od 1. januára 2009 je 16. členom Európskej menovej únie – eurozóny a oficiálnou menou sa stalo euro, ktoré vystriedalo slovenskú korunu.