HYPOBONUS
MGM Reality
Kariéra v MGM

PREDANÉ-APARTMÁN - HREBIENOK RESORT II., STARÝ SMOKOVEC
*** PREDANÉ ***

Uložiť inzerát      Naše služby      Obhliadka

Detail ponuky

Číslo ponuky: FL012930

Popis

Cena 245 000 €
Typ nehnuteľnosti Byty
Inzertná kategória Predaj
Stav nehnuteľnosti Novostavba
Plocha 32 m2
Výmera pozemkov 38 m2
Kraj Prešovský kraj
Okres Poprad
Obec Vysoké Tatry
Časť Starý Smokovec

FLATONIC|LICENCOVANÁ REALITNÁ SPOLOČNOSŤ Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj luxusný menší apartmán – štúdio v srdci Tatier v Apartmánovom hoteli Hrebienok Resort II. , korý patrí k najmodernejším komplexom v Starom Smokovci kde sa spája luxus, kompletné služby a relax na jednom mieste. Súčasťou resortu je wellness centrum, ktoré ponúka vonkajší rekreačný bazén, fínsku saunu, infra saunu, parnú bylinkovú saunu, vírivú vaňu, thajskú masáž, a taktiež fitness centrum.
Resort ponúka viacero gastroprevádzok, kaviarní a piváreň.
Apartmán - štúdio sa skladá z priestrannej obývacej izby spojenej s kuchynským kútom a spálňovou časťou z ktorej je východ na terasu, ktorá Vám poskytne úžasný výhľad na štíty Tatier a krásnu prírodu.
Súčasťou apartmánu je komfortná kúpeľňa s toaletou. K apartmánu je možnosť dokúpiť parkovacie miesto alebo si ho prenajať.
Možnosť využitia apartmánu je buď na súkromné využívanie alebo sa môžete zapojiť do hotelového systému.
- 3.posch/4.posch.
- v osobnom vlastníctve
- úžitková plocha 31,63m2
- plocha balkónu 5,80 m2
- vykurovanie je spoločné s vlastnou kotolňou
- orientácia je na  severozápad
- v predsieni sa nachádza vstavaná šatníková skriňa
- rozkladací gauč
- manželská posteľ
- WIFI pripojenie

  • Cena za nehnuteľnosť zahŕňa kompletný právny a administratívny servis ako aj províziu RK. Nemusí byť konečná a bude stanovená na základe dohody medzi predávajúcim a kupujúcim.

    © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej spoločnosti FLATONIC.

    Túto ponuku nájdete na stránke flatonicreal.sk pod ID 12930,  pre viac info alebo záujem o obhliadku volajte call centrum: 0910 861 186.

  •  



Vysoké Tatry sú mesto na severe Slovenska, rozlohou druhé najväčšie v republike.

Charakteristika
Vysoké Tatry sú spolu s Kežmarkom, Popradom a Zakopaným prirodzeným centrom turistického ruchu v pohorí Vysoké Tatry. Jeho rozloha je 380 km². Nachádza sa celé na území TANAP-u, vo Vysokých a Belianskych Tatrách, v severozápadnej častiSpiša. Mesto je v súčasnosti súčasťou okresu Poprad. Počtom obyvateľov necelých 5 000 sa radí k menším na Slovensku. Vysoké Tatry sú spojené Cestou Slobody vedúcou od Podbanského do Tatranskej Kotliny. Tatranská elektrická železnica (TEŽ) spája Tatranskú Lomnicu s Vyšnými Hágami a pokračuje až do Štrbského Plesa (miestna časť Štrby). Cez Starý Smokovec TEŽ pokračuje do Popradu, odkiaľ je možné ďalej sa prepraviť železnicou, cestou či letecky.

Rozdelenie
Vysoké Tatry sú zložené z dvoch častí (katastrálnych území), ktoré sa ďalej členia na 13 osád:

Starý Smokovec

  • Horný Smokovec (950 m n. m.)
  • Dolný Smokovec (890 m n. m.)
  • Nový Smokovec (1 000 m n. m.)
  • Starý Smokovec (z. 1793, 1 010 m n. m.)
  • Tatranská Polianka (z. 1885, 1 005 m n. m.)
  • Tatranské Zruby (vznikli ako zrubový výcvikový tábor čs. armády pod názvom Vojenské Zruby, 995 m n. m.)
  • Nová Polianka (po 2. sv. vojne ako vojenská osada, 1 060 m n. m.)
  • Vyšné Hágy (z. 1881, 1 125 m n. m.)

Tatranská Lomnica

  • Tatranská Kotlina (z. 1881, 760 m n. m.)
  • Tatranská Lomnica (z. 1893, 850 m n. m.)
  • Tatranská Lesná (z. 1927, 915 m n. m.)
  • Tatranské Matliare (z. 1884, 885 m n. m.)
  • Kežmarské Žľaby (920 m n. m.) (z. v pol. 19. stor., 885 m n. m.)

Turistika
Z jednotlivých tatranských osád sa dajú podnikať vysokohorské túry po vyznačených chodníkoch do jednotlivých dolín či na štíty Tatier. Pri výstupoch do vyšších polôh však treba dbať na primeraný odev a obuv. Tatranské chodníky sú od 15. novembra do 1. júna uzavreté.

V zime sú Vysoké Tatry centrom zimných športov. Zjazdovky sa nachádzajú v Štrbskom Plese (Interski, Esíčko), Starom Smokovci (Jakubkova lúka, Hrebienok), Tatranskej Lomnici (Jamy, Lomnické Sedlo, najvyššie položená zjazdovka na Slovensku, s možnosťou lyžovať niekedy až do mája). Upravované bežecké trate sa nachádzajú v Štrbskom Plese a v Tatranskej Lomnici.

zdroj: wikipédia


Okres Poprad je okres v Prešovskom kraji na Slovensku. Má rozlohu 1 105,38 km², žije tu 104 494 obyvateľov a priemerná hustota zaľudnenia je 95 obyvateľov na km² (údaje k 31. 12. 2014). Správne sídlo okresu je mesto Poprad.

zdroj: wikipédia


Prešovský kraj sa nachádza v severovýchodnej časti Slovenskej republiky. Slovensko je administratívne členené na 8 vyšších územných celkov. Prešovský kraj je spomedzi všetkých krajov najľudnatejší a podľa rozlohy je druhým najväčším krajom na Slovensku. Tvoria ho historické regióny severného, stredného a čiastočne južného Spiša, horného a dolného Šariša a horného Zemplína.

Kraj sa rozprestiera v smere západ - východ .  Dĺžkou 250 km približne trikrát prekonáva svoju šírku. Vypĺňa celú severovýchodnú časť Slovenska (je najvýchodnejším krajom SR). Prešovský kraj má spoločné hranice s dvoma samostatnými štátmi, Poľskom (360 km), Ukrajinou (38 km) a s troma slovenskými krajmi, Košickým, Banskobystrickým a Žilinským samosprávnym krajom.

Administratívne sa Prešovský kraj delí na 13 okresov:

  • Celková rozloha: 8 993 km²
  • Počet obyvateľov (31.12. 2013): 818 916
  • Hustota osídlenia (2013): 91,07 obyv./km2
  • Počet okresov 13
  • Počet obcí 664 (z toho 23 miest)

Zaujímavosť: Najstarším dokladom osídlenia Prešovského kraja je vzácny antropologický nález výliatku mozgovne neandertálskeho pračloveka z Gánoviec pri Poprade z doby 120 000 rokov pred naším letopočtom.

zdroj: wikipédia

 


Stručná história Slovenska

Prvý štátny útvar Slovanov na území dnešného Slovenska bola Samova ríša (7. storočie), neskôr Nitrianske kniežatstvo (začiatok 9. storočia), ktorého spojením s Moravským kniežatstvom vznikla v roku 833 Veľká Morava. Od polovice 10. do konca 11. storočia sa územie Slovenska postupne začlenilo do Uhorska, ktoré sa v roku 1526 stalo súčasťou Rakúskej monarchie (Habsburskej monarchie), od roku 1867 nazývanej Rakúsko-Uhorsko. Po rozpade Rakúsko-Uhorska v roku 1918 bolo Slovensko súčasťou Česko-Slovenska až do roku 1993 (okrem obdobia samostatnosti počas vojnovej Slovenskej republiky). 1. januára 1993 vznikla rozdelením tohto štátneho útvaru samostatná Slovenská republika.

Slovenská republika je parlamentnou demokraciou, štátnym jazykom je slovenčina. Od 1. mája 2004 je Slovensko členom Európskej únie, od 21. decembra 2007 je členom Schengenského priestoru. Od 1. januára 2009 je 16. členom Európskej menovej únie – eurozóny a oficiálnou menou sa stalo euro, ktoré vystriedalo slovenskú korunu.