HYPOBONUS
MGM Reality
Kariéra v MGM

(BD2_02.06) 2-izbový byt v projekte KRÁSNE V KRÁSNE - Krásno nad Kysucou

Uložiť inzerát      Naše služby      Stiahnúť pôdorys      Obhliadka

Detail ponuky

Číslo ponuky: ZA012902

Popis

Cena 99 793 €
Typ nehnuteľnosti Byty
Inzertná kategória Predaj
Stav nehnuteľnosti Novostavba
Plocha 55.47 m2
Pivničná kobka 1.32 m2
Balkón 4.63 m2

Exkluzívne iba u nás Vám ponúkame na predaj 2 izbový byt o výmere 49,52 m2 v meste Krásno Nad Kysucou. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží bytového domu a prináleží k nemu pivničná kobka o výmere 1,32 m2 balkón o výmere 4,63 m2. Byt bude dokončený v štádiu holobyt, prípadne štandard (v izbách laminátové podlahy, v kúpeľni a WC dlažba, kompletná sanita, vnútorné dvere s obložkovými zárubňami, vonkajšie bezpečnostné protipožiarne dvere).

Komfort bývania zabezpečujú veľké presklenia, moderná funkčná architektúra, bezbariérový prístup, pivničné kobky nachádzajúce sa priamo na spoločnom poschodí s bytom a dostatok parkovacích miest len niekoľko krokov od vchodu. Kvalitné materiály použité na stavbu bytového domu výrazným spôsobom prispievajú k zníženiu nákladov na bývanie. Okolie bytových domov bude upravené výsadbou so zeleňou.

Cena je uvedená za holobyt, možnosť kúpiť aj ako štandard.  

V meste Krásno nad Kysucou je kompletná občianska vybavenosť, nachádza sa tu niekoľko materských a základných škôl, tiež stredná škola a zdravotné stredisko. Z rekreačných aktivít môžete využiť napríklad futbalové ihrisko s umelou trávou, lezeckú stenu, fitness, či bowling. Veľmi obľúbená je MM aréna s hokejovou halou, telocvičňou, wellness a podobne. Milovníci cyklistiky si prídu na svoje na 50km dlhej cyklotrase, ktorá vedie z Krásna až na Vychylovku, prípadne na náročnejšom okruhu Oščadnica - Veľká Rača - Krásno. V Krásne sa taktiež nachádza rozvíjajúci sa priemyselný park, v ktorom je veľký potenciál vytvorenia nových pracovných miest.

Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA012902. Call centrum tel: 0910 86 11 86.

Pôdorys


Okres Čadca je okres v Žilinskom kraji na Slovensku. Má rozlohu 760,62 km², žije tu 89 952 obyvateľov a priemerná hustota zaľudnenia je 118 obyvateľov na km² (údaje k 31. 12. 2019). Správne sídlo okresu je mesto Čadca.

Okres leží v severnej časti regiónu Kysuce. Na severe hraničí s Poľskom a na západe s Českom. Hlavným tokom je rieka Kysuca. Do okresu Čadca patrí 23 obcí, z toho tri so štatútom mesta (Čadca, Turzovka a Krásno nad Kysucou). Väčšina inštitúcii (úradov) a škôl okresu sídli v Čadci, no niektoré školy otvorili svoje pobočky aj v iných mestách. V obciach Skalité, Čierne, Svrčinovec a Oščadnica sa hovorí aj goralským alebo poľským nárečím.

Zdroj: wikipedia


Žilinský kraj

Demografia

K 21. máju 2011, bolo na území Žilinského kraja 144 948 domov, t.j. 13,5 % z celkového počtu domov v Slovenskej republike (z toho 120 788 obývaných, t.j. 83,3 %). Žilinský kraj bol v počte domov na druhom mieste za Nitrianskym krajom (podiel 16,2 %). Spomedzi okresov kraja najvyšší počet domov sa nachádzal v Žiline 20,3 % a najmenej v Turčianskych Tepliciach 3,3 %. Obývaných domov bolo v okrese Žilina 21,1 % z úhrnu za kraj a v Turčianskych Tepliciach 3,2 %.

Geologická charakteristika

Celé toto hornaté územie spadá z geomorfologického hľadiska do Západných Karpát. Horské masívy v tejto lokalite sa sformovali pomerne nedávno, v paleogéne. Zásluhou pohybov príkrovov sa vyzdvihovali pôvodné morské sedimenty, z ktorých postupne vznikli impozantné údolia. Rieka Váh územie nápadne rozdeľuje na dve časti:

  • severná zahŕňa pohoria: Tatry, Skorušinské vrchy, Oravské Beskydy, Oravská Magura, Oravská vrchovina, Chočské vrchy, Krivánska Fatra, Kysucké Beskydy, Kysucká vrchovina a Javorníky
  • južná zahŕňa pohoria: Nízke Tatry, Veľká Fatra, Lúčanská Fatra a Strážovské vrchy

Dejiny

Po páde Veľkomoravskej ríše v roku 907, ku ktorej územie patrilo, bolo od 12. storočia prakticky až do roku 1918 súčasťou uhorského kráľovstva. V 13. storočí na obranu proti mongolským nájazdom bola vybudovaná sieť hradov (Hričov, Považský, Košecký, Lietavský, Strečniansky). 16. storočie znamenalo pre miestnych obyvateľov chudobu a strach, hlavne pred tureckou okupáciou a živelnými pohromami. Ku koncu 19. storočia tu bola zavedená železnica a v údolí Váhu začal prekvitať priemysel.


Stručná história Slovenska

Prvý štátny útvar Slovanov na území dnešného Slovenska bola Samova ríša (7. storočie), neskôr Nitrianske kniežatstvo (začiatok 9. storočia), ktorého spojením s Moravským kniežatstvom vznikla v roku 833 Veľká Morava. Od polovice 10. do konca 11. storočia sa územie Slovenska postupne začlenilo do Uhorska, ktoré sa v roku 1526 stalo súčasťou Rakúskej monarchie (Habsburskej monarchie), od roku 1867 nazývanej Rakúsko-Uhorsko. Po rozpade Rakúsko-Uhorska v roku 1918 bolo Slovensko súčasťou Česko-Slovenska až do roku 1993 (okrem obdobia samostatnosti počas vojnovej Slovenskej republiky). 1. januára 1993 vznikla rozdelením tohto štátneho útvaru samostatná Slovenská republika.

Slovenská republika je parlamentnou demokraciou, štátnym jazykom je slovenčina. Od 1. mája 2004 je Slovensko členom Európskej únie, od 21. decembra 2007 je členom Schengenského priestoru. Od 1. januára 2009 je 16. členom Európskej menovej únie – eurozóny a oficiálnou menou sa stalo euro, ktoré vystriedalo slovenskú korunu.